joi, 9 septembrie 2010

Un ţigan a tras cu pistolul la Costeşti

Mii de ţigani, obosiţi după un an de muncă istovitoare şi sugrumaţi de recesiune, au petrecut de Sfânta Maria Mică www.eurovalcea.ro



Miercuri, 8 septembrie 2010, în jurul orei 11.00, cu ocazia executării măsurilor de ordine la Festivalul Naţional al Romilor, care se organizează anual în comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, poliţiştii şi jandarmii s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr a tras cu un pistol.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat persoana în cauză, ca fiind Dănuţ P., de 19 ani, din municipiul Târgu Mureş, stabilindu-se că acesta nu este autorizat să deţină arme letale sau neletale, iar arma găsită asupra sa nu figurează în Registrul Naţional al Armelor. Dănuţ P. a susţinut că a procurat arma, în urmă cu 3 luni, de la un cetăţean pe care nu-l cunoaşte, în timp ce se afla în Bucureşti.

Pistolul neletal, marca EKOL, calibrul 9 mm a fost confiscat de către poliţişti, iar faţă de persoana în cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept a operaţiunilor cu arme sau muniţii.

2 comentarii:

Anonim spunea...

fraieri romani astia!

Anonim spunea...

smecherii la distractie , fraerii la MUNCA !!! bem trei zile si ne intoarcem in FRANTA