sâmbătă, 18 iulie 2009

Telecomanda Prezidenţială – BOC – încarcă bateriile la Vâlcea




În fiecare zi implementăm procedurile tradiţionale cizmei italiene

Am înţeles să mă integrez şi să aplaud frenetic alături de concetăţenii vâlceni extaziaţi de potenţa guvernului care garantează împrumuturile Oltchimului, în perspectiva unui viitor minunat, plin de împliniri şi realizări… Dar e prea mult. Mai vine omul, dar mai şi pleacă…

Premierul Emil Boc s-a întors ieri să culeagă laurii şi să bată toba pentru urechile ştabului de la Cotroceni, în perspectiva alegerilor prezidenţiale.
O industrie incapabilă să-şi susţină echilibrul economic, sugrumă investiţiile locale sub justificarea interesului naţional. Perspectiva unor sindicalişti în stradă ameţeşte clica politicienilor de la BUCHAREST. Aşa au făcut şi cu minunată fabrică de la Colibaşi, pentru care ne obligă să plătim taxe peste taxe! Eu vreau un Mercedes din 2001, pe care îl testez oriunde şi oricând, în comparaţie cu minunăţiile tehnologiei de la Dacia. Protejăm industrii care nu se pot susţine singure, dincolo de interesul nostru, PARTICULAR şi INDIVIDUAL!

Până mai ieri managerul Oltchimului, Roibu Constantin, declara că nu se pune problema unui împrumut garantat guvernamental! S-au schimbat cărţile. PDL –ul vâlcean deranjat vizibil de EUROVALCEA evită contactul cu noi.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, un susţinător înfocat al intereselor de pe platforma chimică, păstrat câţiva ani în incubatorul nemuritorului Roibu Constantin, acum are o faţă tristă, obligat să pupe mâna PDL de trei ori pe zi.

Scurt, unu pe doi: Ne încadrăm în atmosfera europeană, implementând procedurile tradiţionale cizmei italiene. În familie se fac cele mai bune afaceri - ştie bine domnul Gutău, căruia îi tranzmit respectul meu, dânsului şi mai ales NAŞULUI.