joi, 18 septembrie 2014

Szocs Francisc: Aventura Park Arsenal, un urias parc de aventura deschis la Orastie

Aventura Park Arsenal din Orastie, unul dintre cele mai mari parcuri de aventura din Romania, dispune de 6 trasee de catarat de dificultate progresiva.

pentru mai multe informații CLICK aici: VOCEA OLTENIEI

Szocs Francisc: O saptamana pana la SEETEST 2014

A mai rămas o săptămână până la cea de a treia ediţie a conferinţei de testare de software din Europa de Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizată de South East European Testing Board în colaborare cu ANIS şi Quality House. Evenimentul se va desfăşura pe 25 şi 26 septembrie în Bucureşti.

citește TOT click AICI: VOCEA OLTENIEI

Szocs Francisc: Efectele reducerii TVA la faina si produse de panificatie evaluate la Ministerul Agriculturii

Declaraţii ale premierului Victor Ponta, la Ministerul Agriculturii.

Click AICI pentru IMAGINI VIDEO

Daniela Stefanescu: Teatrul Anton Pann isi deschide larg portile pentru o noua stagiune

Sâmbătă, 20 şi Duminică 21 septembrie, aveţi program de teatru la Teatrul Anton Pann. S-a lucrat mult în această vacanţă pentru ca dumneavoastră să vă bucuraţi de noile producţii realizate la Teatrul Anton Pann. Stagiunea teatrală 2014-2015 debutează cu spectacolul „Eşti un animal, Viscovitz!” de Alessandro Boffa.

În avanpremieră   cei care vor veni sâmbătă 20 septembrie, începând cu orele 19.00, în Sala Studio a Teatrului Anton Pann, vor avea posibilitatea să vadă un spectacol nou.   Regizorul Tudor Lucanu împreună cu Irina Moscu, cea care semnează scenografia şi Galea Bobeicu, coregrafia, ne propun o poveste tragi - comică despre Viscovitz, un „animal” care descoperă viaţa, care îşi caută identitatea şi se confruntă cu poveşti de dragoste ieşite din comun. Chiar aşa se numeşte spectacolul „Esti un animal, Viscovitz!”

De câte ori nu aţi auzit expresia eşti un animal...

citește TOT - click AICI: VOCEA OLTENIEI

***********************
**************
********
***