joi, 16 octombrie 2014

Interviu realizat cu Dumitrache Gabriel, seful SVSU din Calimanesti

Dumitrache Gabriel este şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Călimăneşti, fiind sprijinit de autoritățile locale, pentru a dota serviciul pe care îl conduce cu tot ceea ce este necesar. Doar aşa poate face faţă, împreună cu colegii săi, unei intervenţii complexe. S-a angajat de când avea vârsta de 26 ani în funcţia de inspector protecţie civilă, iar din anul 2007 este şeful SVSU din oraşul Călimăneşti. Dumitrache Gabriel ne-a vorbit despre intervenţiile la care a asistat de-a lungul timpului, dar şi despre modul în care a reuşit să aibă alături în tot ceea ce face zeci de oameni.
citește tot interviul - click AICI

Patru tineri din județul Vâlcea au fost condamnaţi pentru trafic şi consum de pastilele tip Ecstasy şi cannabis, iar mama unuia dintre ei este cercetată pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

Patru tineri din județul Vâlcea au fost condamnaţi pentru trafic şi consum de  pastilele tip Ecstasy şi cannabis. Geornoiu Stefan Alexandru si Pirjolescu Andrei, Tivrea Valentin Constantin si Ungureanu Laurian Nicolae, au fost condamnati pentru trafic de droguri. Iar mama unuia dintre ei, Pirjolescu Maria, este cercetată pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.
Citeste toata stirea - click AICI