marți, 15 februarie 2011

Perchezitii in judetele Valcea, Timis, Bihor, Olt si Mehedinti

Contrabandisti identificati in Pietrari, Tomsani, Otesani si Horezu

La data de 14 februarie 2011, poliţişti ai I.P.J. Vâlcea, în colaborare cu poliţişti din judeţele Timiş, Bihor, Olt şi Mehedinţi, cu sprijinul de specialitate al D.G.I.P.I., au efectuat 19 percheziţii la locuinţele mai multor persoane suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări. Opt persoane suspectate de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări din Serbia, Ucraina şi Moldova au fost depistate în urma a 19 percheziţii efectuate în 5 judeţe. La locuinţele acestora, poliţiştii au găsit peste 150.000 de ţigarete, alcool, cafea, cosmetice, 10.000 de lei şi 3.000 de euro.
Astfel, au fost efectuate patru percheziţii în municipiul Timişoara, una în localitatea Săcălaz, judeţul Timiş, trei în Slatina, judeţul Olt, una în Drobeta Turnu Severin, una în Aleşd, judeţul Bihor, cinci în Slătioara, judeţul Vâlcea, câte una în Pietrari, Tomşani, Oteşani şi Horezu, judeţul Vâlcea. În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat 153.220 de ţigarete, 75 de sticle cu băuturi alcoolice, 11 pachete de cafea, produse cosmetice, 10.000 de lei şi 3.000 de euro.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că activităţile ilicite erau desfăşurate de un grup infracţional format din opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 23 şi 48 de ani. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

citiţi toată ştirea >>> click AICI


******
**********
*****************
************************
*****************
**********
******