sâmbătă, 4 iunie 2011

Lista beneficiarilor programului social EURO 200

Toţi cei 21.599 solicitanţi eligibili (elevi şi studenţi) care au depus cereri vor primi cuponul valoric pentru achiziţionarea de computere.
Conform Legii 269/2004, beneficiarii ajutorului sunt elevi şi/sau studenţi din învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximum 150 RON pe membru de familie.

Vizualizati lista beneficiarilor click AICI****************************
**********************
*****************
***********
*******

Elena Udrea – Comunicat de presa cu referire la declaratia de avere

Declaraţia de avere care se găseşte acum pe site-ul ministerului se referă la anul 2009 şi a fost completată în 15.09.2010.


Referitor la cedarea terenului şi a creditului despre care am vorbit în cursul acestei saptămâni, tranzacţia nu avea cum să fie cuprinsă în această declaraţia de avere [....]


 
    


Costescu Paul Sorin si Vilcu Mihai Gabriel au fost arestati pentru 29 de zile

Bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 7 milioane de lei

Procurorii din cadrul DNA – Serviciul teritorial Piteşti efectuează acte de urmărire penală faţă de COSTESCU PAUL SORIN, administrator de fapt al SC STIPEX AG PREST SRL, VÎLCU MIHAI-GABRIEL, fost administrator de drept al S.C. VGM EXCLUSIVE S.R.L., precum şi faţă DUMITRACHE CORNEL NICOLAE, administrator cu procură al SC STIPEX AG PREST SRL şi TECUCEANU STELIAN, administrator de drept al S.C. STIPEX AG PREST S.R.L.

citeşte toată ştirea - click AICI****************************************
************************************
******************************
*******************
**************8
**********
******
***
*