marți, 18 august 2009

Bogdan Pistol – Noul preşedinte al PNL Râmnicu Vâlcea




Duminică, 23 august 2009, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, începând cu ora 11.00, îşi vor scoate armele candidaţii pentru preşedenţia organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea: Ion Nicolae, Bogdan Pistol şi Adrănel Cotescu. Evenimentul se va derula ca un simplu exerciţiu, pentru că nu există nicio îndoială asupra rezultatelor.


Ultima candidatură, depusă de Adrănel Cotescu, dezbină jocurile din culise şi, contrar aparenţelor, îl scoate din cărţi pe Ion Nicolae, asigurând succesul tânărului Bogdan Pistol. Preşedintele de onoare, al organizaţiei PNL, Jean Decuseară, s-a retras strategic în Grecia, lăsând „bătrânii” penelişti într-o ceaţă totală.


Se pare că PNL Râmnicu Vâlcea trece printr-o schimbare profundă, care va zdruncina din temelii vechea structură ce controlează această organizaţie. Bogdan Pistol şi-a demostrat potenţa în alegerile pentru primăria municipiului, când a scos PNL-ul din umbră, cu peste 4.800 de voturi. Rezultatul a fost onorabil, pentru că primarul Mircia Gutău era invicibil, aşa cum probabil va rămâne în următorii 40 de ani.


Pistol îşi numără gloanţele, ţinteşte, dar nu trimite nimic pe ţeavă. Nu are pentru ce, nu are motiv, nu are pentru cine...