sâmbătă, 18 februarie 2017

Mort de beat și pus pe scandal, s-a ales cu o amendă la meciul de handbal HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Bistrița

Sâmbătă, 18 februarie 2017, începând cu ora 16.00, la Sala Polivalentă din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc meciul de handbal feminin dintre echipele HCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bistriţa.


citește toată știrea - click AICI


Iubire printre gunoaie

Viata in PALME - 13 august 2011 - emisiune realizata de Szocs Francisc





4.202 vâlceni instruiţi în bibliotecile publice să cumpere online şi să-şi gestioneze bugetul personal

Dragi colegi bibliotecari din judeţul Vâlcea,
Tocmai am trasmis partenerilor noştri de la Visa Europe şi Junior Achievement centralizatorul datelor pe care mi le-aţi comunicat, privind rezultatele programelor educaţionale Banii pe net şi BaniIQ în etapa 2016-2017.
Pe scurt, în 36 de biblioteci publice vâlcene au fost instruţi în total 4.202 cursanţi, din care 2.095 la “Banii pe net” şi 2.107 la BaniIQ.

Despre importanţa creşterii e-commerce România puteţi vizualiza un bilanţ interesant: click AICI

Consider că trebuie să ne implicăm în continuare, cât putem de mult, astfel încât procente tot mai însemnate din comunităţile noastre să fi instruite şi pregătite astfel încât oamenii pentru care existăm ca bibliotecari să nu întâmpine nicio dificultate în procesul de achiziţie electronică de produse şi servicii, efectuarea de plăţi în siguranţă, gestionarea corectă a bugetului personal ş.a.m.d.

Vă mulţumesc tututor celor care aţi contribuit la reuşita din acest an – şi desigur, din anii precedenţi – şi aşteptăm cu interes premiile oferite de Visa Europe şi Junior Achievement 🙂
Succes în tot ce faceţi!
Valentin Smedescu

Conferinta de presa a PNL Valcea sustinuta de Cristian Buican si Romulus Bulacu - 10 februarie 2017


111 persoane semnalate dispărute, identificate în șapte zile

În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 199 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.


Citește articolul - click AICI

Premierul Sorin Grindeanu și Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au avut o discuție în cadrul întâlnirii din 17 februarie 2017

Premierul României Sorin Grindeanu și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, au avut o discuție constructivă în cadrul întâlnirii din 17 februarie 2017. La întrevedere au mai participat comisarul european Corina Creţu și ministrul Afacerilor Externe Teodor Meleșcanu.
Cei doi oficiali au discutat despre ultimele evoluții din cadrul Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) și despre lupta împotriva corupției. Președintele Juncker a salutat recenta decizie a Guvernului român de abrogare a ordonanței de urgență care periclita progresele realizate ani de zile în acest domeniu.

Filarmonica „ George Enescu” propune o nouă serie de concerte reunite sub titlul Stagiunea de marţi seara.

În luna februarie, Filarmonica „ George Enescu” propune o nouă serie de concerte reunite sub titlul Stagiunea de marţi seara. Cea de a doua luna din an este destinata studenților români care studiază la Viena: Daniel Dascălu a prezentat un program Liszt-Schumann, Ioan Dragoş Dimitriu, va sustine un recital cu un program Haydn – Albéniz- Schumann, iar la sfârşitul lunii vom avea un invitat georgian, tot student la Viena, elev al lui Oleg Maisenberg şi câştigătorul concursului Bösendorfer de acum câţiva ani, pianistul Vato Jordania, care vine cu un program Beethoven, Schubert și Liszt.




Citește articolul  - click AICI