miercuri, 16 februarie 2011

Constantin Roibu, eternul manager de la Oltchim, acuzat de germani pentru ca este un mincinos

Ca răspuns la comunicatul de presă emis de conducerea Oltchim S.A. în data de 14 februarie 2011, grupul german PCC SE doreşte să facă următoarele precizări:


Din perspectiva abuzului de piaţă, declaraţiile PCC, ca acţionar ce nu deţine informaţii privilegiate, nu pot fi considerate manipulare de piaţă. Dimpotrivă, acestea constituie, pe de o parte, un apel la transparenţă, iar pe de altă parte, la îmbunătăţirea managementului, inclusiv prin restructurare, pentru a evita o serie de pericole care ameninţă Oltchim, în principal deterioarea continuă a situaţiei companiei, care poate duce la faliment sau insolvenţă.

PCC nu are nicio putere de a influenţa vreo decizie a conducerii Oltchim. Întreaga responsabilitate pentru situaţia financiară actuală a Oltchim revine directorului general al Oltchim, Constantin Roibu. Conducerea Oltchim a acuzat în repetate rînduri PCC că ar fi responsabil pentru situaţia actuală dificilă de la Oltchim, însă responsabilitatea revine exclusiv conducerii, care a eşuat în a restructura compania şi a o adapta la timp la mediul de afaceri curent.

PCC SE nu a difuzat niciodată informaţii false sau manipulatoare despre Oltchim, aşa cum domnul Constantin Roibu a făcut-o de multe ori, inclusiv în octombrie 2010, declaraţii pentru care a fost amendat de CNVM. În perioada 06-07.10.2010, Preşedintele Consiliului de Administraţie – Director General al Oltchim, Constantin Roibu, a organizat şi desfăşurat o campanie de dezinformare.

La data de 06.10.2010, în timpul celei de-a XXXI-a ediţii a Conferinţei Naţionale de Chimie, Constantin Roibu a anunţat că Banca Comercială Română (BCR), principalul creditor al Oltchim, va deveni acţionar al companiei Oltchim. Pe 07.10.2010, aceleaşi informaţii au fost oficial trimise Bursei de Valori Bucureşti de către domnul Constantin Roibu, prin intermediul unui comunicat oficial care prezenta informaţia ca element de noutate semnificativă în privinţa Oltchim.
 
citeşte TOT >>> click aici >>>  CONSTANTIN ROIBU

Un comentariu:

Anonim spunea...

Appreciate thіs post. Wіll try it out.

Look at my webpage :: uinlo.com