joi, 16 septembrie 2010

DIICOT Buzău a destructurat o reţea de contrabandă

44 de percheziţii în Bucureşti, Buzău, Mizil şi Focşani



În urma efectuării a 44 de percheziţii la locuinţele mai multor suspecţi de contrabandă cu ţigări şi ilegalităţi la regimul materiilor explozive, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării peste 50.000 de ţigarete, obiecte confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice, sute de litri de băuturi alcoolice şi sume mari de bani.

În această dimineaţă, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Prahova şi Vrancea, cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) şi Serviciului Român de Informaţii (S.R.I.), sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au organizat 44 de percheziţii în Bucureşti, Buzău, Mizil şi Focşani.

În locaţiile vizate, au fost identificate peste 50.000 de ţigarete, în pachete ce nu aveau aplicate banderole de marcaj legale, importante cantităţi de obiecte confecţionate pe bază de amestecuri pirotehnice, 200 de litri de băuturi alcoolice fără marcaje fiscale, sume mari de bani şi înscrisuri, cu privire la care se continuă verificările.

Zece persoane au fost conduse la sediile unităţilor de Poliţie şi Parchet pentru cercetări, anchetele fiind efectuate sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.

Cercetările continuă în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

***********************************
***********************
***************
**********

Niciun comentariu: