luni, 26 iulie 2010

Constantin Rotaru, un comunist nostalgic, nu a auzit de CIUMA ROŞIE

Comuniştii din Republica Moldova boicotează democraţia - Referendum constituţional în 5 septembrie 2010

Republica Moldova freamăta în aşteptarea referendumului care v-a modifica Constituţia, oferind posibilitatea poporului să îşi aleagă preşedintele în mod direct. Cinci formaţiuni politice au depus cereri la Comisia Electorală Centrală pentru a fi înregistrate în campania electorală dedicată referendumului constituţional din 5 septembrie.

Aşa cum era de aşteptat, PCRM a declarat că va boicota referendumul, îndemnând cetăţenii să nu se prezinte la urnele de vot. Referendumul pentru modificarea articolului 78 din Constituţia Republicii Moldova, ce va avea loc la 5 septembrie 2010, va pune o singură întrebare: Sunteţi de acord pentru ca să fie modificată Constituţia care să permită ca preşedintele Republicii Moldova să fie ales direct de către popor?

Apropierea din ultimul timp, dintre ROMÂNIA şi Republica MOLDOVA, a înfierbântat minţile comuniştilor moldoveni, aceştia fiind surprinşi din ce în ce mai des cu ochii în dicţionarele de Limba Română, în timp ce un nostalgic comunist din România, Constantin Rotaru, bate câmpii chiar şi peste Prut, pentru că el ştie: „Lumina vine de la răsărit!”. Acest individ, a avut tupeul să se afişeaze alături de comuniştii din Moldova, şi doar întâmplător, după incursiunile din est, cu forţe proaspete şi resurse neBĂNUITE, şi-a tras un partid nou, COMUNIST!

Rotaru Constantin nu a auzit de ciuma roşie.

Niciun comentariu: