luni, 20 iulie 2009

PROSTIA NU DOARE


Ecaterina Andronescu pe eşafodul PSD-ist

Mircea Geoană: “'Decizia noastră este de a face ca studenţii să nu sufere”

După discuţiile purtate duminica cu staful PSD, ministrul educaţiei Ecaterina Andronescu a ieşit şifonata şi dezorientată. Situaţia celor 300.000 de studenţi care sunt fabricaţi pe bandă rulantă Spiru Haret rămâne incertă.

Un sentiment de mila mă cuprinde gandidu-mă la poziţia ingrată în care se afla doamna ministru Andronescu în fata rechinilor pesedisti, care sub un aşa zis interes social, nu fac decât să facă un joc politic. Politic dar penibil!

Spiru Haret, cu încasări anuale de peste 150.000.000 de euro, îşi scoate tot arsenalul din dotare şi demostreaza că dincolo de lege, problema se tranşează politic. Cea mai mare Universitate particulară din Europa şi a doua din lume, reprezintă un potenţial electoral, o forţă pe care Preşedintele PSD, Mircea Geoană, nu o poate lăsa din mână.

Întrunirea "executată" duminica a defilat nesimţirea pe sub camerele de filmat, fără ruşine şi cu un tupeu maxim! ''Decizia noastră este de a face ca studenţii să nu sufere. Doamna Andronescu a primit ca sarcină de partid să rezolve această problemă până marţi'' a declarat samariteanul Geoana oferind şi pastila: ''Soluţia înseamnă să nu dea examen. Doamna Andronescu se gândeşte''. Păi… la ce să mai gândească?!!

Încetul cu încetul vom devenii o naţie de intelectuali doxati, made în Spiru Haret. Unele dintre producţiile acestei instituţii au aterizat şi prin redacţia EUROVALCEA. Cum au venit aşa au plecat, pentru că din păcate nu aveam fondurile necesare susţineri unei pepiniere pentru prostie.

Bunica mea, în vârstă de 90 de ani, care pretinde că Hunedoara nu se regăseşte în ţinutul Moldovei, este contrazisă de o puştoaică studentă, care poziţionează Deva alături de Iaşi! Adevărul este că dacă ne gândim la impactul social, studenţii de acest gen nu trebuie să sufere… prostia nu doare. Asta a fost, tragem fermoarul.

Niciun comentariu: