miercuri, 22 iulie 2009

CĂLDURĂ MARE ÎN REPUBLICA MOLDOVA


MILENIUL TREI VA FI COMUNIST?!


VLADIMIR VORONIN: "Sunt convins că mileniul trei va fi aşa, cum îl vom face noi […], prin felul nostru de a ne purta, de a face politică, de a ne înţelege unul pe altul"


Fostul şef de brutărie, generalul-maior de miliţie, comunistul Vladimir Voronin are viziuni şi trasează directive pentru mileniul trei. Trebuie să fim fericiţi pentru că avem o veste bună din partea acestui vizionar, care a declarat anul trecut, prin februarie: “România nu va dispărea de pe harta lumii”!


Parlamentul Republicii Moldova n-a percutat la comenzi şi ca urmare a fost dizolvat în 5 aprilie 2009, pe motiv că nu a reuşit alegerea preşedintelui. Astfel la 29 iulie 2009 în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. Voronin încearcă cu disperare să pună în scaunul prezidenţial un comunist care să-i asigure spatele, realizând pericolul care îl paşte după detronare, având în vedere suspiciunile care planează asupra modului în care familia domniei sale a reuşit să acumuleze averi incomensurabile.


Odată cu alegerea noului preşedinte există speranţa unei schimbări majore în politica guvernului din Republica Moldova. Să nu uităm că Germania s-a unificat într-un an, regimul comunist trecând în nefiinţă pe 18 octombrie 1989, alipirea dintre RDG şi RFG fiind oficializată la 3 octombrie 1990. Avem parte de o vară fierbinte. Vladimir Voronin transpiră.
*******************************************************************

Niciun comentariu: