luni, 7 februarie 2011

Constantin Roibu l-a dat in judecata pe jurnalistul Tiberiu Pirnau

Roibu Constantin, eternul manager de la Oltchim, a gasit finantare nerambursabila


În sfârşit, după ani de zile de frământări şi căutări febrile, s-au găsit resursele financiare necesare platformei chimice din Râmnicu Vâlcea - Directorul General al Oltchim, Constantin Roibu, îi cere jurnalistului Tiberiu Pîrnău, 130 milioane de euro, drept plată pentru aşa zise daune morale - Şeful de la combinat este sigur de verdict şi solicită publicarea hotărârii judecătoreşti în Ziarul de Vâlcea!

Să vezi şi să nu crezi! Cine şi-ar fi închipuit că un mărunt ziar local din Râmnicu Vâlcea, ar putea scoate Oltchim din situaţia economică în care a ajuns datorită unui management fără cap şi fără coadă. Eternul manager Constantin Roibu, nu crede că este "Ce-l dintâi chimist al României" şi refuză acest titlul onorific acordat de Ziarul de Vâlcea, cu toate că suntem mulţi gură-cască care credem că i se cuvine, având în vedere cei 20 de ani de când "s-a ataşat" de scaunul birolului său din clădirea pavilionului de la Oltchim.

În data de 7 ianuarie 2011, Constantin Roibu, l-a chemat în judecată pe jurnalistul Tiberiu Pîrnău, director al publicaţiei Ziarul de Vâlcea, pentru că acesta a încercat să demonstreze efectele dezastroase care au decurs ca urmare a modului necorespunzător şi defectos în care ar fi fost condus Oltchim. Ba mai mult! Roibu este foarte supărat pentru că jurnalistul vâlcean a îndrăznit să-l compare cu Marian Vanghelie. Cităm din Ziarul de Vâlcea: "Roibu concurându-l cu succes pe Marian Vanghelie şi care lecturează multe almanahe şi nu consultă niciodata Goagalul".

Foarte finuţ nenea Constantin Roibu. Cum să-l compari cu Marian Vanghelie? Eu unul i-aş pune puţin faţă în faţă... Primarul Vanghelie probabil nu ştie că se poate supăra şi el.

În septembrie 2009, cotidianul Info Puls, a publicat în mod nefericit articolul “Constantin Roibu închide combinatul Oltchim”. Reacţia şefului de pe platforma chimică a făcut ca în câteva ore să dispară articolul incriminant. Roibu a solicitat cotidianului vâlcean Info Puls, să desfacă contractul de muncă al angajaţilor care au îndrăznit să folosească numele său. Poate că acum înţelege şi Constantin Tanislav că a scăpat, ca prin urechile acului, de plata a câteva sute de milioane de euro - pentru "eroarea" "persoanelor vinovate", din redacţia Info Puls.

Printr-un comunicat de presă emis în data de 24 septembrie 2009, media vâlceană a fost somată să “colecteze” informaţii numai de la persoanele autorizate de OLTCHIM!
______________________________________________________________________________
24 septembrie 2009
[...]
• Solicit cotidianului Info Puls sa dea dovada de verticalitate si sa desfaca contractul de munca persoanelor vinovate de o asemenea eroare.
Presedinte Consiliul de Administratie
Director
General, Constantin Roibu
________________________________________________________________________

În ce ţară trăim?! Directorul de la OLTCHIM poate "solicita" patronilor din mass-media să desfacă contractele de muncă unor jurnalişti?! Măi frate, păi parcă auzisem că Roibu este preşedintele Consiliului de Administraţie al Oltchim, şi nu al unui ziar!

A dracului verticalitatea asta! Ne cocoşează de tot!


***********************************************************
*************************************
*********************
***********
******

Niciun comentariu: