joi, 20 august 2009

PNL-ul vâlcean are nevoie să fie „tăiat sub limbă”


Am auzit că se mai taie sub limbă, în special pentru „ gălbinare“. Când iţi pierzi culoarea, şi simţi că trec privirile prin tine, trebuie să faci ceva


Imaginea celor din vechea gardă a PNL Vâlcea, începe să pălească şi să inducă o senzaţie de plictiseală, precum un spectacol care se repetă de prea multe ori. Nu vreau să spun că au devenit ipotenţi politic, dar am siguranţa că este nevoie de o schimbare de imagine.


În emisiunea Criterii politice, moderată de Gheorghe Smeoreanu la VTV, Bogdan Pistol a fost pus la zid de către doi dintre contracandidaţii săi la preşedenţia organizaţiei PNL Râmnicu Vâlcea. Ion Nicolae şi Adrănel Cotescu s-au pliat, spate în spate, făcând front comun împotriva tânărului coleg.


Ion Nicolae se arată încrezător în “marea masa a colegilor de partid” care vor fi prezenţi duminică la Sala Polivalentă, unde se vor derula alegerile pentru şefia organizaţiei municipale PNL. Conform celor spuse de actualul preşedinte, sunt aşteptaţi 1.275 membri de partid. O parte dintre aceştia au fost ajutaţi să îşi plătească cotizaţia la zi. Cu ochii încercănaţi, plin de vigoare, Ion Nicolae susţine că arată de 39 ani, dar are puţin mai mult. “Drogat de politică”, fostul viceprimar deplânge pierderea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean, considerându-l vinovat principal pe Bogdan Pistol.


Importat de PNL, din ApR (Alianţa pentru România) în 2001, profesorul universitar, doctor inginer, de renume internaţional(!), Adrănel Cotescu, recunoaşte că este aproape un necunoscut în organizaţia din Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea îl priveşte pe Bogdan Pistol ca pe un puşti care trebuie să fie însoţit de părinţi...


Om venit de la Bucureşti, Adrănel Cotescu, cu un aer aristrocat şi cu un dispreţ nedisimulat, îl acuză pe Bogdan Pistol pentru că a adus PNL-ul la dezastru! Culmea ironiei, Cotescu beneficiază de sprijinul pedelistului Mircia Gutău, care priveşte cu simpatie canditatura acestuia. Este normal ca „după alegeri să intrăm într-o combinaţie politică”, Mircia Gutău “a simţit că sunt de categoria lui”, a declarat, la VTV, Adrănel Cotescu. Cu sinceritate, Ion Nicolae confirmă servitut, că „Domnul Cotescu, colegul meu, are mai multă experienţă.”


Bogdan Pistol, privit cu suspiciune de către cei doi colegi, tras de urechi pe tot parcursul emisiunii Criterii politice, a păstrat un echilibru fragil, evitând un conflict direct, cu un bun simţ aproape enervant.


Din păcate, confruntarea limitată de timp, a scăpat multe aspecte. Aşteptam intervenţii telefonice care să inflameze spectacolul politic. Păcat, fuse şi se duse!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bogdan Pistol nu are nici o sansa bastanii fac legea !!!!