vineri, 17 iulie 2009

Republica Moldova cu "şopârle" la UE







Comuniştii din Republica Moldova solicită semnarea Tratatului de Frontieră moldo-român în capitala unui alt stat, amplasat la Est sau Vest de România

Fiul prea iubitului preşedinte, Oleg Voronin, este cel mai bogat moldovean, cu peste 2 miliarde de euro

Culmea ironiei, Guvernul din Chişinău reclamă la UE procedurile birocratice exagerate aplicate de România pentru obţinerea vizelor UE de către cetăţenii Republicii Moldova. Mai mult, comuniştii de peste Prut, ne ameninţă voalat, sugerând României “să se concentreze asupra propriilor probleme pe care le are îndeajuns şi numărul cărora ar putea să crească”.

Cu urechile către Moscova, Guvernul Republicii Moldova nu îşi recunoaşte responsabilitatea pentru actele criminale petrecute în 7 aprilie 2009, când democraţia si libertatea de expresie au fost îngenunchiate de un regim opresiv. Cetăţenii cu viziuni liberale sunt urmăriţi şi tracasaţi de autorităţile comuniste, un exemplu elocvent fiind primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, care este terorizat de Procuratura din Chişinău, fiind acuzat pentru „organizarea dezordinilor în masă” şi „uzurparea puterii în stat”.

Un expert european a demostrat şi în cele din urmă a obligat guvernarea comunistă din Republica Moldova să recunoască faptul că tânărul Valeriu Boboc a fost ucis în timpul evenimentelor din 7 aprilie 2009. Comuniştii au îngenunchiat democraţia.

Voronin Vladimir a transformat Republica Moldova într-o afacere de familie. Fiul prea iubitului preşedinte, Oleg Voronin, este cel mai bogat moldovean, cu peste 2 miliarde de euro… Jumătate din PIB-ul Moldovei! Rivalul acestuia, fiul miliardarului moldovean Anatol Stati a fost acuzat că a finanţat acţiunile de protest din 7 aprilie 2009. Anatol a fost arestat la Odessa şi ulterior extrădat de ucraineni.

Supăraţi rău băieţii ăştia, plecaţi cu jalba prin Europa!
**************************************************

Un comentariu:

Anonim spunea...

ciuma rosie face ravagii...