vineri, 10 iulie 2009

JOS LABA!!! LA MUNCĂ!

REVOLUŢIONARI FALŞI CU PENSII AMEŢITOARE!!!!!

Pentru revoluţia din 1989, se folosesc multe scenarii cretine. Cine sunt eu să spun asta? EU am oprit circulaţia în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, în dreptul fostului bar UNION. Am sărit în faţa unui taxi – erau cam 10 în tot oraşul – în timp ce colegul meu, BIRIŞ MARCEL, urmărea disperat, cu privirea prin blocuri, dacă vreun lunetist e pus “pe treabă”.

Am strigat minute bune: JOS DICTATORUL!!! Fără să am succes. În jurul meu se formase un cerc GOL de peste 10 metri şi puţin mai aveam până să mă ia în pumni taximetristul, împreună cu trecătorii tulburaţi din îndeplinirea planului cincinal.

În cele din urmă am simţit suflul Revoluţiei!!! Deasupra barului Union cineva a scos un radio imens, care a început să difuzeze mesajul unei mame, cu nu ştiu câţi copii, aşa spunea ea, care chema concetăţenii la luptă! Au început să mi se alăture tineri, mai ales tineri, şi oameni de toate vârstele. Şi acum sunt cuprins de emoţie. Tremur când îmi aduc aminte de acele momente!

Aşa am început, alături de mulţi alţii, să vă aducem LIBERTATEA, care vă permite acum să aveţi internet în casă... Nu am nici un certificat de revoluţionar. Privesc cu tristeţe la unii nemernici, care se erijează în aşa zişi revoluţionari, cu pensii de te doare mintea, cretini, lingăi de pe timpul lui ceaşcă, care primesc acum Pensii de Revolutionar, de zeci de milioane! Mă refer la cei pe care eu nu i-am văzut la faţă în zilele şi nopţile când răguşeam, manifestând pe străzi.

Dar, până la urmă, de ce să primească aceşti oameni bani? Revoluţia am facut-o pentru mine, pentru copiii mei! Cum să le cer bani pentru asta? Se justifică să plătim acelora care au pierdut pe cineva, pentru eroi. Pentru că am fost pe stradă, şi am stins lumina care venea de la Moscova, chiar şi cu riscul vieţii, nu putem cere bani! Păi de unde?!!! Se dau terenuri fără număr, şi pensii grase, la mii de aşa zişi revoluţionari.

Alo!!! Tata este un pensionar cu 6 milioane (un om care a pus prima cărămidă la temelia actualului OLTCHIM, fost CIPA, într-un singur buzunar în scurt timp...). Nu pot să-i mai suport pe nemernicii, care se bat pentru "ciolan", urlând ca bezmeticii că vor bani şi favoruri, terenuri şi scutiri la impozite.

Sunt mii de urmaşi ai celor ucişi de regimul comunist, instaurat după 1945. Mii de basarabeni ROMÂNI care au rămas pe drumuri!!! Mii de văduve de război!!! Oameni loviţi de ciuma comunistă care nu au beneficiat de favoruri, precum revoluţionarii ăştia apăruţi, acum, ca ciupercile după ploaie! EU, REVOLUŢIONAR, unul din mulţime, anonim până acum, desfid toţi aceşti lingăi, şi le spun atât: JOS LABA!!! LA MUNCĂ!!!

Deschidem o anchetă cu privire la falşii revoluţionari care se ascund printre noi. Să vedeţi ce supăraţi sunt, şi ce origine sănătoasă au oamenii ăştia!

Un comentariu:

ceausescu spunea...

tot comunistii au luat ciolanul